Balans Buro Vrijwilligerswerk

Een uniek Soester initiatief, gesteund dóór de gemeente, vóór Soester verenigingen, stichtingen, clubs en vrijwilligers. Ook voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemers en Maatschappelijke stages. Alles wat u nodig heeft om uw vereniging, stichting of club optimaal te laten functioneren kunt u vinden op deze site.

Wat doet het Buro Vrijwilligerswerk?

• Bemiddelen bij vacatures.
  • Verenigingen en stichtingen ondersteunen met het verzekeren van vrijwilligers.
  • Beschikbaar stellen van contracten en andere informatie.
  • Matchen van betrokken ondernemers met maatschappelijke organisaties.
  • Informatie geven over fondsenwerving.
  • Organiseren van maatschappelijke stages in Soest.

Klanttevredenheidsonderzoek
Wij willen graag weten hoe tevreden je bent over Buro Vrijwilligerswerk. Hiervoor hebben wij een vragenlijst opgesteld. Het invullen daarvan kost gemiddeld 2 minuten.
Via deze link kun je meedoen.

Praat mee en adviseer ons over het vrijwilligersbeleid in de gemeente Soest!
Vrijwilligers zijn onmisbaar en daarom goud waard, maar niet altijd zichtbaar. Wat gaat goed en wat kan er beter? Wat vind jij? Praat mee en adviseer ons over het vrijwilligersbeleid van de gemeente Soest. We nodigen jou persoonlijk uit omdat we jouw bijdrage aan het gesprek over vrijwilligerswerk onmisbaar vinden. Of omdat je vrijwilliger bent en/ of omdat jouw organisatie gebruik maakt van vrijwilligers. Klik hier voor meer informatie.

Balans Buro Vrijwilligerswerk
De Plantage
Smitsweg 311
3765 CJ Soest