Buurtrestaurant De Eng 28 maart

Stichting Balans organiseert op woensdag 28 maart weer een buurtrestaurant in Steunpunt De Eng aan het Saenredamplantsoen 101-2b in Soest. U bent van harte welkom vanaf 17.45 uur.

Inwoners van De Eng kunnen elkaar daar ontmoeten en onder het genot van een heerlijke maaltijd ideëen uitwisselen voor de wijk. Vrijwilligers koken de maaltijden. Er worden zeer gevarieerde gerechten uit diverse landen op tafel gezet.

De kosten om mee te eten zijn 5 euro per maaltijd voor volwassenen. Voor uw kinderen betaalt u maar 3 euro per kind.

Wilt u mee-eten dan is het nodig dat u zich hiervoor aanmeldt bij Havva (vol =vol).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Havva Zihni, telefoonnummer 06-23318385 of mail naar h.zihni@stichtingbalans.nl.

naar het overzicht