Sponsoren

Met enige regelmaat biedt Alpha catering (kortingen op) lunches aan voor vrijwilligers en medewerkers bij activiteiten en evenementen.
Firma Arfman hekwerken heeft ongeveer 1500 meter hekwerk aangeboden om het educatief pad op de Veenweide te omheinen. Het hekwerk bestaat uit kastanjehouten gekoppelde spiesen. Ook is deze firma zeer coulant geweest in het vervangen van stuk aangevreten onderdelen van de kraal.
Kinderdagverblijf Bink heeft het vervangen van de totale kippenren voor haar rekening genomen. Zij hebben hiervoor twee timmerlieden ingezet en tevens het benodigde gaas gesponsord.
Gebroeders Beijer leveren ieder jaar 3 containers met hout voor het Huttenbouwdorp.
Dierenkliniek Soest heeft gratis een operatie uitgevoerd op een van de cavia’s.
Dit fonds heeft een donatie gedaan voor het Huttenbouwdorp 2017.
De firma Profile heeft een flinke kortingen gegeven op enkele van onze ‘dienstfietsen’.
Van Doorn Soest heeft de volledige afvoer van de uit de hand gelopen composthoop voor haar rekening genomen. Ton Schothorst, directeur van de firma, heeft een aantal containers hiervoor beschikbaar gesteld.
Boer Hilhorst Onze vrijwilliger Will van der Heijden heeft samen met zijn kegelmaatje boer Gerard Hilhorst de composthoop met behulp van een minikraan in een dag geruimd.
De firma Probin (Provak) heeft bij de aankoop van gereedschappen een mooie korting gegeven.
Kees Smit ( tuinmeubelen) heeft een flinke korting gegeven op aanschaf van het nieuwe tuinmeubilair voor Kinderboerderij de Veenweide
Nu Call heeft begin 2018 5 laptops gedoneerd voor de huiswerkbegeleiding.
Bowling Overhees heeft een regeling dat we voor gereduceerd tarief kunnen bowlen. Vooral de ACS maakt hier gebruik van.
Rick Kok (kraanverhuur) heeft voor de beginfase van de aanleg educatief pad een genereuze sponsoring geleverd d.m.v. een dag ‘om niets’ een minikraan met machinist te leveren. Ook geeft hij de ondergrond bestaande uit wit zand voor zijn rekening genomen.
De Firma Van Hengstum maakt tegen kostprijs de nieuwe roestvrijstalen voedersilo voor Kinderboerderij de Veenweide.
Smink heeft tegen gereduceerde prijs diverse containers met afvalmateriaal afgevoerd.
Ons schoonmaakbedrijf Reinstaat heeft het schoonspuiten van de speeltoestellen gedeeltelijk gesponsord.
Kok Tuinmachines heeft op de aankoop van verschillende gereedschappen, machines een flinke korting gegeven.
Ron Wolfsen, directeur Midcoat, heeft de helft van de kosten voor het stralen en poedercoaten van het mobiele tuinmeubilair Veenweide voor 50% voor zijn rekening genomen.
R. Oud levert ieder jaar een kniklader die we tijdens het Huttenbouwdorp kunnen gebruiken!
Medewerkers van de Rabobank Soest hebben twee middagen kunstwerken bij Kinderboerderij de Veenweide opgeknapt, ook heeft de Rabobank een voetbaltoernooi en een speeltoestel gesponsord.
Anja Wessels van de firma Rolette reclame en belettering heeft de ruiten van het Orlando gebouw voorzien van nieuwe bestickering en logo’s. Dit heeft de firma Rolette volledig gesponsord.
Harm Heinen van het Vaarderhoogt heeft de nieuw aan te leggen vlindertuin (begin van educatief pad) voorzien van nieuwe beplanting en bollen. Dit is een volledige sponsoring geweest.
De gemeente Soest heeft extra subsidie gegeven om de verwarming van de stal op de Veenweide mogelijk te maken. Ook zijn vanuit het ‘Innovatiefonds Sociaal Domein’ diverse projecten en evenementen mede mogelijk gemaakt.
Het NNM heeft het Huttebouwdorp 2017 gefaciliteerd met een prachtlocatie en ondersteunende activiteiten.
WBT heeft een gift gedaan voor een speeltoestel op Kinderboerderij de Veenweide, het mogelijk maken van het Burendagevenement en een duurzaam project voor kinderen.
Het Oranjefonds heeft in het afgelopen jaar een financiële bijdrage geleverd aan Burendagactiviteiten en aan activiteiten in het kader van NL Doet.
Medewerkers van Stichting Present hebben een dag meegewerkt aan de aanleg van het educatief pad op Kinderboerderij de Veenweide.
Het Digiteam Woerden heeft ons enkele herstelde computers aangeboden.
Stichting Zonnegloren heeft een grote bijdrage geleverd aan de aanschaf van een educatief speeltoestel voor Kinderboerderij de Veenweide.