Trefpunt

Iedere maandag van 14:00-16:00 uur bij Stichting Balans, De Plantage, Smitsweg 311 in Soest

Elke maandag kunnen inwoners uit Soest een kopje koffie of thee komen drinken bij het Trefpunt. Het Trefpunt is een laagdrempelige activiteit van Stichting Balans waar ontmoeting centraal staat. Inwoners uit Soest kunnen er een krantje komen lezen, een praatje maken met een mede-inwoner, een spelletje doen. Soms wordt er een uitje georganiseerd of een gezamenlijke lunch. Er is een gastheer of gastvrouw die u graag te woord staat en u uw kopje koffie/thee serveert. Het eerste kopje koffie/thee is gratis.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Odile Bekkering, 06-12989083, o.bekkering@stichtingbalans.nl