Stichting Balans

Stichting Balans is de welzijnsorganisatie voor Soest en Soesterberg. Balans organiseert allerlei activiteiten voor jong en oud en ondersteunt bewonersinitiatieven. Stichting Balans stimuleert mensen gebruik te maken van hun mogelijkheden en helpt sociale vaardigheden te ontwikkelen. Zo levert Balans een bijdrage aan een sociaal leefklimaat, waarin iedereen prettig kan wonen, werken en spelen.

Kijk in onze Agenda voor een overzicht van onze activiteiten. Klik op de activiteit voor meer informatie.

Vacatures:

Wij zijn op zoek naar een jongerenwerker en vrijwilligers voor de taallessen.

Bekijk een leuke video over activiteiten van Balans. Deze video is gemaakt door Darin van Gend!

Maatregelen Stichting Balans tegen verspreiding coronavirus

We zijn weer open! Nog niet alle, maar wel veel activiteiten zijn weer gestart, kijk in onze Agenda voor meer informatie.

Heb je vragen, neem dan via e-mail, mobiel of whatsapp contact op met een van onze medewerkers.

Voor alle maatregelen volgen de we de richtlijnen van de RIVM en de Rijksoverheid. Daar vindt je de basisrichtlijnen die voor iedereen gelden.