Burendag Festival Soest Overhees

Bezoek op 28 september het derde Burendag Festival Soest in Overhees. Van 13.00 tot 17.00 uur is er een lint van activiteiten, vanaf het schoolplein van de Wegwijzer tot aan kinderboerderij De Veenweide aan het Vedelaarpad in Soest.

Een gezellig evenement voor jong en oud! Kom genieten van live optredens, een buitenbar, een boerenmarkt, een rommelmarkt, bingo, sportactiviteiten zoals levend tafelvoetbal en free running, kinderactiviteiten zoals open piste, speurtocht, knutselen en schminken. Het is een dag vol plezier. De entree en bijna alle activiteiten zijn gratis.

Slecht weer is geen probleem, dan verhuizen de activiteiten naar binnen (Bink Kwetternest, binnenruimte Veenweide, basisschool De Wegwijzer).

(Ook als je niet in Overhees of Soest woont ben je van harte welkom!)

Kijk voor meer informatie over het Burendag Festival ook op Facebook!

naar het overzicht