Vacature administrateur/boekhouder m/v

Voor 24 uur per week, tijdelijk contract voor 1 jaar, met intentie tot contract onbepaalde tijd.

Stichting Balans richt zich op het realiseren van een prettig woon- en leefklimaat in de gemeente Soest en biedt vooral ondersteuning aan groepen en personen die niet in staat zijn om dit zelf te realiseren.
Balans stimuleert de bewustwording van eigen normen, waarden en mogelijkheden.

Functie
De administrateur/boekhouder werkt ter ondersteuning van de organisatie nauw samen met de directeur en met een collega die de financiële administratie uitvoert. De functie is redelijk zelfstandig en kan flexibel ingevuld worden wat betreft werktijden.

Taken en verantwoordelijkheden
Het verzorgen van werkzaamheden op het gebied van salaris- en personeelsadministratie, het voeren van de financiële administratie, mede opstellen begroting, verantwoordelijke voor aanleveren stukken voor de accountantscontrole, monitoren financiële voortgang en productie (urenregistratie), projectadministratie en opstellen financiële verantwoording hiervoor.

Wij zoeken een zelfstandige beroepskracht die:

• 3 à 4 dagen per week beschikbaar is voor 24 uur per week.
  • kennis heeft van boekhoudprogramma’s (bij voorkeur CASH), Excel, Access, programma’s voor personeelsadministratie en urenregistratie.
  • een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid bezit om alle taken naar behoren uit te voeren.
  • vertrouwelijke informatie als beroepsgeheim kan hanteren.
  • aantoonbare ervaring heeft in soortgelijke functie.
  • in bezit is van een HBO gerelateerd diploma.
  • HBO werk- en denkniveau heeft.

Wij bieden

• Een aantrekkelijke baan in een ondernemende en dynamische organisatie die hart heeft voor de samenleving, die professioneel en zakelijk werkt.
  • Het betreft voorlopig een tijdelijke aanstelling 1 jaar, met (bij goed functioneren) intentie tot verlenging.
  • Een aanstelling volgens cao sociaal werk, schaal 7 minimaal € 2.550 en maximaal € 3.494,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur).

Werken bij Balans?
Ben je enthousiast geworden over deze vacature, stuur dan je sollicitatie per mail  (motivatie én cv) vóór 1 oktober 2021 naar l.huijskes@stichtingbalans.nl.
We streven ernaar de eerste sollicitatieronde te laten plaatsvinden in de week 40/41.

Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Jan Buijze (directeur) beantwoordt graag je vragen. Hij is telefonisch bereikbaar via 06-86889923.

Wij vragen intermediairs (zoals werving- en selectiebureaus) ons niet te benaderen voor acquisitie.