Stichting Balans Soest en Soesterberg Stichting Balans Soest en Soesterberg

X

deel deze vacature project

VOL: Huttenbouwdorp 2024

VOL: Huttenbouwdorp 2024

Betoverend Huttenbouwdorp 2024: ontdekde Magie!

Dit jaar nemen we je mee op een onvergetelijke reis vol betovering en verwondering tijdens Huttenbouwdorp 2024, georganiseerd door Stichting Balans!

🎩 Betreed een wereld van mystiek en magie terwijl we samen drie dagen lang timmeren, schilderen, chillen, en genieten van heerlijk eten in je eigen magische hut. Het thema van dit jaar is Magie, en we beloven je 3 magische dagen!

🏰 We verwelkomen 150 kinderen om deel te nemen aan dit betoverende avontuur, waar ze samen zullen bouwen aan hun eigen magische hutten en deel zullen nemen aan diverse sport- en spelactiviteiten.

🎤 Op donderdag, naast de prijsuitreiking, staat er ook een open podium gepland! Kinderen krijgen de kans om hun magische kunsten te vertonen en te schitteren voor een betoverd publiek.

 

Hieronder vind je praktische informatie met betrekking tot de inschrijfavond en de uitvoering van het Huttenbouwdorp. Of klik HIER en download de flyer!

Voor wie?
Kinderen van 6 t/m 12 jaar uit Soest en Soesterberg kunnen zich inschrijven voor deze leuke doe-dagen. Er kunnen in het totaal 150 kinderen meedoen!

Wanneer?
Dinsdag 20 en woensdag 21 augustus van 9.30 tot 15.30 uur.  Donderdag 22 augustus van 9.30 tot 14.00 uur
Let op! Dit jaar zal het huttenbouwdorp op een andere locatie zijn!!

Route naar Park Vliegbasis Soesterberg - kantoor Beheereenheid Noord / Sheltergebied
Voor navigatie: Voer de Elandlaan, Den Dolder in. Als je op de Amersfoortseweg N237 tussen Zeist en Den Dolder rijdt, sla je de Hertenlaan in. Laat de Elandlaan links liggen en blijf op de Hertenlaan. Na ongeveer 300 meter, waar de weg naar links buigt, kom je bij het hek van Entree 4 van Park Vliegbasis Soesterberg.
Openbaar vervoer: reis naar Station Den Dolder. Verlaat het station aan de zuidkant (zijde van het winkelgebied). Loop of fiets de Dolderseweg af en sla na 500 meter linksaf de Hertenlaan West in. Steek de Provinciale weg N238 over en loop/fiets verder over de Hertenlaan. Na ongeveer 1 km kom je bij Entree 4 van Park Vliegbasis Soesterberg. Vanaf daar zie je Shelter 611 aan de linkerkant.

Inschrijfformulier:
Het inschrijfformulier is niet meer te downloaden.

Inschrijven:
Op vrijdag 7 juni zijn de inschrijfmomenten.
In Soesterberg zijn wij dan van 14.30 tot 15.30 uur in de Banninghal, Banningstraat 3a, in de Time Out ruimte.
En in Soest op dezelfde dag van 18.30 tot 20.00 uur op Smitsweg 311, Soest. Je kunt alleen op deze datum inschrijven.

Let op!
Je kunt alleen je eigen kind inschrijven.
Neem het ingevulde inschrijfformulier en een pasfoto mee. Dit jaar is het ook mogelijk om ter plaatse te pinnen.

Inschrijfgeld:
Ook dit jaar hanteren we twee tarieven gebaseerd op modaal gezinsinkomen. Wij maken dit verschil om het Huttenbouwdorp voor iedereen toegankelijk te houden. Modaal inkomen is rond € 3.520,- euro bruto per maand. Wij gaan er van uit dat je zelf het juiste bedrag opgeeft.
Basistarief boven modaal: € 30,00 per kind.
Onder modaal: € 15,00 per kind.

Vervoer:
Kinderen uit Soest die geen eigen vervoer hebben, kunnen met de speciale Huttenbouw-bus van Soest naar Shelter 611 reizen en weer terug uiteraard. Wil je hier gebruik van maken, geef dat dan alstublieft duidelijk aan op het inschrijfformulier. De kosten hiervoor zijn 2,50 euro voor alle dagen

ZONDER VRIJWILLIGERS GEEN HUTTENBOUWDORP!
Tijdens het Huttenbouwdorp zijn véél vrijwilligers actief om alle kinderen een onvergetelijke week te bezorgen. Ook dit jaar zijn we nog op zoek naar leuke en handige mannen/vrouwen die bij het bouwen willen helpen. Dit kan een dag of meerdere dagen zijn. Want je zult begrijpen: zonder vaders en moeders, die willen helpen, is er geen Huttenbouwdorp!

Heb je vragen of wil je je als vrijwilliger opgeven? Neem dan contact op met Stichting Balans, Annedorte Kok, a.kok@stichtingbalans.nl , 06 – 86818623 of Claudia van Ommeren, c.vanommeren@stichtingbalans.nl , 06-86890162.

Het Huttenbouwdorp wordt mede mogelijk gemaakt door:Cafetaria Lekkerrr, Boni, Hoogvliet, Plus Soesterberg, Albert Heijn Tamboerijn, Albert Heijn Soestdijk, Willem Goochel, Renewi, Utrechts Landschap, Bowling Overhees, Aran Smartphone Repair, Bidfood, Tong Fong Soest, Sahin buurtwinkel, Artishock en Karwehuis van der Veen.