Stichting Balans Soest en Soesterberg Stichting Balans Soest en Soesterberg

X

deel deze vacature project

Huttenbouwdorp

Huttenbouwdorp

Twee dagen lang samen hutten timmeren! Hoe gaaf is dat?! Stichting Balans organiseert dit jaar weer twee keer een tweedaags Huttenbouwdorp. Het thema dit jaar is ‘Muziek'. In totaal kunnen 150 kinderen twee dagen lang hun creativiteit de vrije loop laten door samen een gave hut te bouwen. Daarnaast zijn er verschillende muziek-, sport- en spelactiviteiten.

Wanneer
Donderdag en vrijdag 10-11 augustus 2023 | van 9.30 - 15.30 uur
Maandag en dinsdag 14-15 augustus 2023 | van 9.30 - 15.30 uur

Huttenbouwdorp 2023 vindt plaats op het Nationaal Militair Museum aan de Verlengde Paltzerweg 1 te Soest.
Het thema is voor dit jaar is ‘Muziek’. Het Huttenbouwdorp wordt dit jaar extra feestelijk in verband met het 25-jarig bestaan van Balans!

Hieronder vind je praktische informatie met betrekking tot de inschrijfavond en de uitvoering van het Huttenbouwdorp:

Voor wie?
Kinderen van 6 t/m 12 jaar uit Soest en Soesterberg kunnen zich inschrijven voor deze leuke doe-dagen. Er kunnen in het totaal 150 kinderen meedoen!

Inschrijfformulier
Het inschrijfformulier is te downloaden via onze website, www.stichtingbalans.nl. Neem het inschrijfformulier ingevuld mee naar de inschrijfavond.

Inschrijven!
Op woensdag 31 mei is de inschrijfavond van 17.30 uur tot 20.00 uur voor inwoners in Soest en Soesterberg.
Je kunt je alleen op deze datum inschrijven op de Plantage aan Smitsweg 311.

Let op!
Neem het ingevulde inschrijfformulier, een pasfoto en gepast contant geld mee!
Je kunt alleen je eigen kind inschrijven.

Inschrijfgeld
Ook dit jaar hanteren we twee tarieven gebaseerd op modaal gezinsinkomen. Wij maken dit verschil om het Huttenbouwdorp voor iedereen toegankelijk te houden. Modaal inkomen is rond € 3.086,- euro bruto per maand. Wij gaan er van uit dat je zelf het juiste bedrag opgeeft.
Basistarief boven modaal: € 25,00 per kind.
Onder modaal: € 12,50 per kind.

Vervoer!
Kinderen uit Soest die geen eigen vervoer hebben, kunnen met de speciale Huttenbouw-bus van Soest naar het Nationaal Militair Museum reizen en weer terug uiteraard. Wil je hier gebruik van maken, geef dat dan alstublieft duidelijk aan op het inschrijfformulier. De kosten hiervoor zijn 2,50 euro voor twee dagen.

ZONDER VRIJWILLIGERS GEEN HUTTENBOUWDORP!
Tijdens het Huttenbouwdorp zijn véél vrijwilligers actief om alle kinderen een onvergetelijke week te bezorgen. Ook dit jaar zijn we nog op zoek naar leuke en handige mannen/vrouwen die bij het bouwen willen helpen. Dit kan een dag of meerdere dagen zijn. Want je zult begrijpen: zonder vaders en moeders, die willen helpen, is er geen Huttenbouwdorp!

Dank aan sponsoren!
Het Huttenbouwdorp wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren:
Restaurant Soesterduinen, AH Tamboerijn, Hoogvliet, Boni, Plus Soesterberg, Cafetaria Lekkerrr, Proef en Karweihuis van der Veen.

Heb je vragen of wil je je als vrijwilliger opgeven? Neem dan contact op met Stichting Balans, Annedorte Kok, a.kok@stichtingbalans.nl of bel naar: 06 – 86818623.