Speelochtend

De speelochtend is een laagdrempelige ontmoeting tussen moeders met hun kinderen van 0-4 jaar. Een soort mama-café. Elke week wordt er gespeeld, gezongen, geknutseld en informatie uitgewisseld. Samen met Welzin en de GGD worden er opvoedkundige thema’s besproken zoals samenspelen, verantwoord speelgoed, mondhygiëne. De thema’s komen tot stand in samenspraak met de aanwezige ouders. Er zijn geen kosten aan verbonden dus kom gerust eens meedoen. Het is elke dinsdag vanaf 9.30 uur en vindt plaats in De Plantage aan de Smitsweg 311.

Voor wie
Knutselen voor kinderen van 0-4 jaar met hun ouders: voor hen staat een kopje koffie/thee klaar!

Waar en wanneer
Iedere dinsdag van 9.30 tot 11.15 uur in De Plantage, Smitsweg 311 in Soest.
LET OP: i.v.m. maatregelen tegen het coronavirus zijn er tot 1 november GEEN speelochtenden!

Meer informatie en aanmelden
Odile Bekkering, 06-12989083, o.bekkering@stichtingbalans.nl