Maatregelen Stichting Balans tegen verspreiding coronavirus

Stichting Balans heeft maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Voor alle maatregelen volgen we de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.

Alle locaties, ook Kinderboerderij Veenweide, zijn gesloten en onze medewerkers werken zoveel mogelijk thuis. De maatregelen zijn van kracht tot en met 30 maart 2021.

We organiseren wel opvang voor kwetsbare groepen:

• deelnemers Activiteiten Club Soest (ACS)
  • noodopvang voor schoolkinderen door team Jeugd
  • noodopvang, coachingsafspreken en ambulant werk team Jongeren
  • dagbesteding Begeleiding in Balans op de Veenweide

We leggen geen huisbezoek meer af, tenzij met een dringende reden bij kwetsbare groepen waarbij digitaal contact niet toereikend is.

Wij zijn bereikbaar
De medewerkers van Balans zijn bereikbaar, klik hier voor hun contactgegevens.

Klik voor uitgebreidere informatie over de activiteiten per team op:

Vragen, opmerkingen, tips
Heb je vragen, opmerkingen en tips neem dan contact op met je contactpersoon bij Stichting Balans of stuur een e-mail naar info@stichtinbalans.nl

Wij zijn heel blij met alle vrijwilligers en collega's en die nog steeds actief zijn bij Balans, online en om de dieren op Veenweide te verzorgen! Het is hartverwarmend om te zien dat vrijwilligers en collega's ook klaarstaan voor mensen die hulp of een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Houd voor aanpassingen van deze maatregelen en onze activiteiten onze website en de Balans facebookpagina in de gaten!