Maatregelen Stichting Balans tegen verspreiding coronavirus

Stichting Balans heeft maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Voor alle maatregelen volgen we de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.

Onze locaties zijn open
Het dragen van mondkapjes is in onze locaties verplicht.
Desinfecteer uw handen bij binnenkomst en volg de looproutes.
Er worden buiten  sport- en spelactiviteiten voor kinderen in Soest en Soesterberg aangeboden.
Een aantal taalvrijwilligers geeft weer taallessen in De Plantage.
Er zijn op dit moment geen inloopactiviteiten.
U kunt bij Buro Vrijwilligerswerk terecht op afspraak.
Kinderboerderij Veenweide is iedere dag open, klik hier voor de openingstijden.

Wij zijn bereikbaar
De medewekers van Balans zijn bereikbaar, klik hier voor hun contactgegevens.

Klik voor uitgebreidere informatie over de activiteiten per team op:

Vragen, opmerkingen, tips
Heb je vragen, opmerkingen en tips neem dan contact op met je contactpersoon bij Stichting Balans of stuur een e-mail naar info@stichtinbalans.nl

Wij zijn heel blij met alle vrijwilligers en collega's en die nog steeds actief zijn bij Balans, online en om de dieren op Veenweide te verzorgen! Het is hartverwarmend om te zien dat vrijwilligers en collega's ook klaarstaan voor mensen die hulp of een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Houd voor aanpassingen van deze maatregelen en onze activiteiten onze website en de Balans facebookpagina in de gaten!