Stichting Balans Soest en Soesterberg Stichting Balans Soest en Soesterberg

X

deel deze vacature project

Activiteitenclub Soest (ACS)

Activiteitenclub Soest (ACS)

Ben jij op zoek naar een gezellige en stimulerende omgeving waar je gelijkgestemde mensen kunt ontmoeten? Kom dan naar de INLOOP en/of EETCLUB van de Activiteiten Club Soest (ACS) !

De INLOOP is bedoeld voor mensen met een psychische kwetsbaarheid uit Soest en omgeving die op zoek zijn naar een veilige plek om mensen te ontmoeten. Er is ruimte om jezelf te zijn, waar je open kunt praten over je persoonlijke uitdagingen en waar je begrip en herkenning kunt vinden bij gelijkgestemden. Ook kun je delen wat je zoal bezighoudt in het dagelijks leven of gewoon genieten van het gezelschap van anderen onder het genot van een kop koffie of thee. Ook als je je eenzaam voelt ben je van harte welkom!

Bij de ACS kun je in een prettige sfeer nieuwe contacten leggen en deelnemen aan leuke activiteiten. We stellen regelmatig samen met onze bezoekers een programma op met gevarieerde activiteiten. Iedereen kan zijn of haar voorkeuren delen, en we staan altijd open voor nieuwe ideeën. Zo gaan we bijvoorbeeld eens in de twee maanden gezellig samen bowlen. Wat betreft de kosten, is de toegang tot de Activiteiten Club Soest gratis. Voor sommige activiteiten kan er een kleine vergoeding worden gevraagd.

Aansluitend op de Inloop is er een EETCLUB waar je kunt genieten van een gezonde driegangenmaaltijd.  Op zowel dinsdag als donderdag bereiden toegewijde vrijwilligers voedzame gerechten die je smaakpapillen zullen verwennen. De maaltijd kost slechts €6,00 euro om mee te eten. Kom je twee keer per week eten dan betaal je voor deze twee keer €10,00 euro. Voor de maaltijd moet je je wel even uiterlijk een dag vantevoren aanmelden.

Onze club wordt begeleid door Odile Bekkering, Jochem Janssen en Hein Koekkoek van Stichting Balans. Zij weten hoe belangrijk het is om ergens bij te horen, mensen te ontmoeten en bezig te zijn met positieve activiteiten. Zij zijn om beurten op dinsdag en donderdag aanwezig tijdens de inloop en de maaltijd.

Bij de ACS hebben we een aantal regels die ervoor zorgen dat iedereen zich gerespecteerd en veilig voelt. Respect hebben voor elkaar en zorgen voor een goede sfeer staan hierbij voorop. We zijn samen verantwoordelijk voor een prettig verloop van de middagen. We ondersteunen elkaar, ook op momenten dat het wat minder goed gaat.

Kom gewoon een keer vrijblijvend langs! Ook als je je eenzaam voelt ben je van harte welkom!

Wanneer
Inloop: dinsdag en donderdag van 14.00 uur tot 17.15 uur.
De Eetclub vindt dinsdag en donderdag plaats van 17.15 uur tot ongeveer 19.15 uur.

Waar
Stichting Balans, De Plantage, Smitsweg 311, 3765 CJ Soest

Meer informatie en aanmelden
Odile Bekkering, o.bekkering@stichtingbalans.nl, 06-12989083
Jochem Janssen, j.janssen@stichtingbalans.nl, 06-10320971
Hein Koekkoek, h.koekkoek@stichtingbalans.nl, 06-13339668