Taalhuis Soest

Het Taalhuis organiseert activiteiten voor Nederlanders die beter willen leren spreken, schrijven of lezen en anderstaligen die zich de Nederlandse taal beter eigen willen maken. Het Taalhuis Soest biedt taalles, leesclub makkelijk lezen, een taalcafé, computerles en taalmaatjes.

Taalhuisactiviteiten vinden plaats bij:

• Stichting Balans (De Plantage en Waterinkschool in Soest en Vredekerk Soesterberg)
  • Bibliotheek Idea Soest

Het Taalhuis in Bibliotheek Idea beschikt over een uitgebreide collectie lees- en oefenboeken en computers waarop bezoekers taaloefeningen kunnen doen.

Spreekuur:
Taalhuis Soest adviseert tijdens spreekuren over passende taalhulp. U bent van harte welkom tijdens een van de spreekuren die wekelijks plaatsvinden (met uitzondering van de schoolvakanties) op:

• maandag van 13:00-14:30 uur in de Vredekerk, Generaal Winkelmanstraat 101, Soesterberg
  • dinsdag van 18:00-19:30 uur bij Balans in De Plantage, Smitsweg 311, Soest
  • donderdag van 14:00-15:00 uur in Bibliotheek Idea, Willaertstraat 49 in Soest

Meer informatie over de spreekuren
Zoulikha Seddiki, z.seddiki@stichtingbalans.nl, 06-57552129

Meer informatie over Taalhuis Soest
Ga dan naar het Taalhuis Soest voor meer informatie of neemt contact op met een van de coördinatoren:
Odile Bekkering, o.bekkering@stichtingbalans.nl, 06-12989083
Bea Rigter, brigter@ideacultuur.nl, 035-6095813

Wil je taalmaatje worden, neem dan contact met Balans Buro Vrijwilligerswerk, Marion Foppele/Odile Bekkering, via 035-6099255.

Het Taalhuis Soest is een initiatief van Stichting Balans, Bibliotheek Idea Soest en de gemeente Soest.