Speel-goed

Iedere woensdagochtend kunnen ouders/verzorgers met hun kinderen (tot 4 jaar) komen spelen. Je bent welkom van 10.00 tot 11.30 uur.

Er kan gebruik gemaakt worden van een ruim aanbod aan speelgoed. Zoals bouw- en spelmaterialen, maar ook puzzels, fietsjes en muziekinstrumenten. Tijdens de ochtend wordt gezamenlijk pauze gehouden. De ouders nemen zelf iets te drinken en te eten voor de kinderen mee. We sluiten de ochtend altijd af met een liedje en dansen. Deze activiteit wordt  gedraaid door vrijwilligers. Inschrijving is gratis.

Waar en wanneer
Iedere woensdag (m.u.v. schoolvakanties) van 10.00 tot 11.30 in De Plantage, Smitsweg 311

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Annedorte Kok, a.kok@stichtingbalans.nl 06-86818623.