Stichting Balans Soest en Soesterberg Stichting Balans Soest en Soesterberg

X

deel deze vacature project

Vacature Begeleider ACS

Stichting Balans is op korte termijn op zoek naar een begeleider van de Activiteiten Club Soest (ACS) op dinsdagen. (6,5 uur per week)
De ACS is een inloop voor iedereen met een psychische kwetsbaarheid of psychiatrische achtergrond uit Soest en omgeving. Mensen met eenzaamheidsproblematiek zijn ook welkom. In een prettige sfeer kunnen mensen elkaar ontmoeten, activiteiten met elkaar ondernemen en samen gaan we onderzoeken wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn. Aansluitend aan de ontmoeting is er de gelegenheid voor de deelnemers om te blijven eten.

De ACS komt op dinsdag en donderdag bij elkaar. Op de donderdag wordt de groep om en om begeleid door Jochem en Odile. Hiermee ga je dus nauw samenwerken.

Onze verwachting is dat je affiniteit met de doelgroep hebt en dat je goed kunt samenwerken. Je bent sterk in het opbouwen en onderhouden van een netwerk rondom instanties die dezelfde doelgroep bedienen.

Taken

  • Begeleiden van de activiteit op dinsdag van 14.00-ca. 19.30 uur
  • Werving deelnemers
  • Plannen activiteiten
  • Signaleren en doorverwijzen

Inschaling
Voor deze taak/functie geldt inschaling in schaal SCW3 schaal 8, minimaal € 2.867,- en maximaal € 4.086,-- (incl. arbeidsmarkttoeslag) bij een fulltime dienstverband (36 uur).

Interesse
Reageren kan door voor 31 maart 2023 je interesse kenbaar te maken bij Jan Buijze (j.buijze@stichtingbalans.nl, 06-86889923).