Vacature sociaal makelaar (20 uur)

Stichting Balans richt zich op het realiseren van een prettig woon- en leefklimaat in de gemeente Soest en biedt vooral ondersteuning aan groepen en personen die niet in staat zijn om dit zelf te realiseren.
Balans stimuleert de bewustwording van eigen normen, waarden en mogelijkheden.

“Jij bent onze nieuwe troef in het contact met inwoners uit Soest en Soesterberg. Je kunt goed netwerken. Je wilt je inzetten voor migrantenouderen en de huiskamer van de wijk. Je kunt goed improviseren en mensen in hun kracht zetten Je bent op de hoogte van de sociale kaart en kunt doorverwijzen als dat nodig is. Je organiseert sociaal culturele activiteiten en gaat op huisbezoek."

Wil je weten wie je collega's worden, klik dan hier!

Wij zoeken een zelfstandige beroepskracht:

• die 3 à 4 dagen per week beschikbaar is voor 20 uur per week
  • met goede beheersing van de Nederlandse taal
  • met aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie
  • die flexibel om kan gaan met werktijden
  • met HBO werk- en denkniveau.

Wij bieden

• Een aantrekkelijke baan in een ondernemende en dynamische organisatie die hart heeft voor de samenleving, die professioneel en zakelijk werkt.
  • Het betreft voorlopig een tijdelijke aanstelling 1 jaar, met (bij goed functioneren) intentie tot verlenging en contract voor onbepaalde tijd.
  • Een aanstelling volgens cao sociaal werk, schaal 8 minimaal € 2.780 en maxima€ 3.961 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur).

Werken bij Balans?
Ben je enthousiast geworden over deze vacature, stuur dan je sollicitatie per mail  (motivatie én cv) vóór 23 mei 2022 naar Lia Huijskes (l.huijskes@stichtingbalans.nl).
We streven ernaar de eerste sollicitatieronde te laten plaatsvinden in de week 21/22.
Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Jan Buijze (directeur) beantwoordt graag je vragen. Hij is telefonisch bereikbaar via 06-86889923.

Wij vragen intermediairs (zoals werving- en selectiebureaus) ons niet te benaderen voor acquisitie.