De Werkplaats

De Werkplaats is een ruimte waarin techniek, mensen en kennis samenkomen. Een plek waar met de handen gesproken wordt.

Voor wie
Binnen De Werkplaats brengen wij jeugd in contact met techniek en proberen wij ze wat bagage mee te geven. Ook vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen zichzelf hier ontplooien en waar mogelijk doorstromen naar betaalde arbeid. En heb je thuis een klusje, maar daar niet de ruimte of middelen voor? Dan kun je hiervoor ook terecht bij De Werkplaats.

Waar
De Werkplaats, Stichting Balans, zij-ingang van De Plantage, Smitsweg 311, Soest.

Aanmelden
Werken met techniek vereist een andere vorm van begeleiding. Veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit en daarom werken wij in kleine groepen. Je zult je daarom moeten aanmelden voor activiteiten.
Hebben wij bij jou de interesse gewekt om aan de slag als vrijwilliger neem dan contact op met: Jochem Janssen, j.janssen@stichtingbalans.nl

De Werkplaats is een initiatief van Stichting Balans en Idea en wordt door tal van organisaties mogelijk gemaakt.

Techniek voor kinderen van de de buitenschoolse opvang
Maandag 16.00-17.00 uur
Aanmelden & afmelden bij Mark Verwer, m.verwer@stichtingbalans.nl

Techniek Middelbare scholieren
Maandag 19.00-21.00 uur
Aanmelden & afmelden bij Jody Kevenaar, j.kevenaar@stichtingbalans.nl

Leuk voor de ouders: Werkplaats van de Wijk
Dinsdag 9.00-12.00 uur
Openbaar, kort overleg ter plekke met betrekking tot de haalbaarheid
Kosten: Geen (alleen bij gebruik van gebruiksartikelen/materialen)
Waar: De Werkplaats, zij-ingang van De Plantage, Smitsweg 311

Techniek Bassischolieren
Dinsdag 15.30-17.30 uur
Aanmelden & afmelden bij: Thomas Kolbrink, t.kolbrink@stichtingbalans.nl / Kantoor in de werkplaats
Kosten: Geen

Cursus bouw je eigen flipperkast
Onder leiding van Jacobijn Erdtsieck van Idea bouw je in 5 lessen een je eigen flipperkast met afschiet systeem!
Dinsdag 15.30-17.00 uur van 21 mei t/m 18 juni
Aanmelden bij: Jochem Janssen, 06-10320971 of via j.janssen@stichtingbalans.nl
Kosten: 2 euro

Techniek Bassischolieren