De Werkplaats

Binnen De Werkplaats brengen wij jeugd in contact met techniek en proberen wij ze wat bagage mee te geven.

De Werkplaats is gevestigd in de Waterinkschool, Smitsweg 40, 3765 CT Soest
(werkplaats@stichtingbalans.nl)

Begeleiding
Werken met techniek vereist een andere vorm van begeleiding. Veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit en daarom werken wij in kleine groepen.
De activiteiten vinden plaats onder leiding van Jaap Kolbrink, Arjan Gunst, Ronald van Doorn, Mathijs Kok en Angeline Kok.

Techniek Basisscholieren: iedere dinsdag vrije inloop
Iedere dinsdag van 15.30-17.00 uur, vrije inloop!
Kosten: Geen

We organiseren iedere donderdag projecten, op 27  januari 2022 starten we met:

Wij willen graag weten wat je van de activiteitein in De Werkplaats vindt. Het zijn drie korte vragen, die je hier kunt invullen.

De Werkplaats is een initiatief van Stichting Balans en Idea en wordt door tal van organisaties mogelijk gemaakt:
Provak Ceelen, H2Bouw, Dok59, Profile Smeeing, DAP Signs, Repairpoint, Matas Klussenbedrijf, Renewi, Oranjefonds, Kansfonds, Gemeente Soest.