De Werkplaats

De Werkplaats is een ruimte waarin techniek, mensen en kennis samenkomen. Een plek waar met de handen gesproken wordt.

Officiële opening
De Werkplaats wordt medio februari officieel geopend, maar wees gerust. Wij zijn in de anonimiteit al begonnen in een zogenoemde opstartfase, zodat wij in medio februari goed van start kunnen gaan.

Voor wie
Binnen De Werkplaats brengen wij jeugd in contact met techniek en proberen wij ze wat bagage mee te geven. Ook vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen zichzelf hier ontplooien en waar mogelijk doorstromen naar betaalde arbeid. En heb je thuis een klusje, maar daar niet de ruimte of middelen voor? Dan kun je hiervoor ook terecht bij De Werkplaats.

Aanmelden
Werken met techniek vereist een andere vorm van begeleiding. Veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit en daarom werken wij in kleine groepen. Je zult je daarom moeten aanmelden voor activiteiten.
Hebben wij bij jou de interesse gewekt om aan de slag als vrijwilliger neem dan contact op met: Jochem Janssen, j.janssen@stichtingbalans.nl

De Werkplaats is een initiatief van Stichting Balans en Idea en wordt door tal van organisaties mogelijk gemaakt.

Techniek Middelbare scholieren
Maandag 19.00-21.00 uur
Aanmelden & afmelden bij Jody Kevenaar, j.kevenaar@stichtingbalans.nl
Duur: -

Techniek Bassischolieren
Dinsdag 15.30-17.30 uur
Aanmelden & afmelden bij: Thomas Kolbrink, t.kolbrink@stichtingbalans.nl / Kantoor in de werkplaats
Duur: Een nader te bepalen aantal weken

Techniek Bassischolieren
Donderdag 15.30-17.30 uur
Aanmelden & afmelden bij Thomas Kolbrink: Kantoor in de werkplaats of t.kolbrink@stichtingbalans.nl
Duur: Een nader te bepalen aantal weken
Waar: De Werkplaats, zij-ingang van de Plantage, Smitsweg 311

Werkplaats van de Wijk (start vanaf 17 december)
Dinsdag 9.00-12.00 uur
Openbaar, kort overleg ter plekke met betrekking tot de haalbaarheid
Kosten: Geen (alleen bij gebruik van gebruiksartikelen/materialen)

Workshop 3D printen!!
Op 4 januari 2019 is er een workshop 3D printen! Klik hier voor meer informatie.