Stichting Balans Soest en Soesterberg Stichting Balans Soest en Soesterberg

X

deel deze vacature project

Naailes

Naailes

In een gezellige sfeer en onder deskundige leiding van vrijwilligers, krijgt u les in het maken van kleding of woningtextiel, bijvoorbeeld het maken van gordijnen, kussens of kinderkleding.
Als u zelf kunt naaien, dan kunt u meestal voor minder geld mooie kleding maken. U kunt leren kleding op maat te maken voor uzelf of iemand anders. Iedereen kan op haar eigen niveau en tempo de zelf uitgekozen kledingstukken maken. Naaimachines en het blad  'knipmode'  zijn aanwezig.

Waar en wanner
Stichting Balans organiseert drie keer per week (m.u.v. de schoolvakanties) naailessen in De Plantage (Smitsweg 311, Soest) én binnenkort ook in Steunpunt De Eng (Saenredamplantsoen 101 - 2b, 3764 VA Soest):

  • maandag van 13.30-15.30 uur
  • dinsdag van 9.30-11.30 uur
  • donderdag van 13.30-15.30 uur

Wij zoeken dringend vrijwilligers naailes!
Voor de naailessen is zo veel belangstelling dat wij inmiddels een wachtlijst hebben van ruim 30 vrouwen. Voor hen zijn we op zoek naar vrijwilligers die een nieuwe groep willen starten! De cursisten gaan er aan de slag met hun projecten. Sommige cursisten zijn beginners en hebben veel uitleg en begeleiding nodig, anderen kunnen geheel zelfstandig kleding op maat maken. Weet je hoe een naaimachine werkt en beschik je over de benodigde ervaring in het maken van kleding? Vind je het leuk om uitleg te geven? Ben je sociaal ingesteld en vind je het leuk om te werken met mensen van diverse nationaliteiten? Dan komen wij graag zo snel mogelijk met je in contact!

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Zoulikha Seddiki, z.seddiki@stichtingbalans.nl, 06-57552129.