Taalhuis Soest

Het Taalhuis organiseert activiteiten voor Nederlanders die beter willen leren spreken, schrijven of lezen en anderstaligen die zich de Nederlandse taal beter eigen willen maken. Het Taalhuis Soest biedt taalles, leesclub makkelijk lezen, een praatclub, computerles en taalmaatjes.

Taalhuisactiviteiten vinden plaats bij:

• Stichting Balans (De Plantage, Steunpunt De Eng, Dorpshuis De Linde Soesterberg)
  • Bibliotheek Idea Soest

Het Taalhuis in Bibliotheek Idea beschikt over een uitgebreide collectie lees- en oefenboeken en computers waarop bezoekers taaloefeningen kunnen doen.

Spreekuur
Taalhuis Soest adviseert tijdens spreekuren over passende taalhulp. U bent van harte welkom tijdens een van de spreekuren die wekelijks plaatsvinden op:

• dinsdag van 18:00-19:00 uur bij Stichting Balans in De Plantage, Smitsweg 311, Soest
  • donderdag van 10:30-11:30 uur in Bibliotheek Idea, Willaertstraat 49 in Soest\
  • vrijdag van 15:00-16:00 uur in Dorpshuis De Linde, Christiaan Huygenslaan 4A in Soesterberg
  • extra spreekuren op 28 en 30 augustus en 4 en 6 september van 09.30-12.30 uur in De Plantage, Smitsweg 311, Soest

Meer informatie
Ga dan naar het Taalhuis Soest voor meer informatie of neemt contact op met een van de coördinatoren:
Bea Rigter, brigter@ideacultuur.nl, 035-6095838
Zoulikha Seddiki, z.seddiki@stichtingbalans.nl, 06-57552129

Het Taalhuis Soest is een initiatief van Stichting Balans, Bibliotheek Idea Soest en de gemeente Soest.