Inloop Soesterberg

Voor alle kinderen in Soesterberg van 4 t/m 12 jaar organiseren we wekelijks een inloopmiddag. De ene week wordt er fanatiek gesport en de andere week is er een creatieve activiteit. Kortom, een afwisselend programma. Wij zorgen ook voor een beker limonade en een koekje o.i.d. (De kinderen van basisschool De Startbaan kunnen rechtstreeks uit de klas naar de activiteit komen.)

Vanaf 15.15 uur is er een beroepskracht van Stichting Balans aanwezig om de kinderen voor die middag in te schrijven. We vragen ouders/verzorgers wel even mee te komen om de kinderen aan te melden. Aanmelden kan tot 15.30 uur.

Waar en wanneer
Dinsdagmiddag van 15.30 uur tot 17.00 uur in de Aula van basisschool De Startbaan, Oude Tempellaan 9a, Soesterberg.

€ 1,- per keer

Jochem Janssen, 06-10320971, j.janssen@stichtingbalans.nl