Speelpunt De Eng en Smitsveen

Kinderen kunnen in de periode van oktober tot mei komen spelen met de materialen die vanuit het speelpunt worden aangeboden. Ze doen nieuwe ervaringen op, op zowel sport-, creatief-, spel- als kookgebied. Tijdens het spelen wordt veel aandacht besteed aan goed gedrag, samenwerken, luisteren en meehelpen. Aan het eind van de activiteit krijgen de kinderen een “krul” als beloning voor het goede gedrag. De krullen worden opgespaard. De kinderen met voldoende krullen worden regelmatig uitgenodigd voor een excursie, workshop of vakantieactiviteit. De kinderen leren spelenderwijs te helpen, delen en verantwoording te dragen.

Kinderen van 4 t/m 9 jaar.

Waar en wanneer
Er zijn op dit moment geen speelpunten, na de herfstvakantie starten de speelpunten weer:
Balans Speelpunt Smitsveen, De Plantage, Smitsweg 311, Soest
Balans Speelpunt De Eng, Saenredamplantsoen 2b (onder flat 1-79), Soest

Kijk voor een actueel overzicht in de Agenda.

Geen

Neem voor meer informatie contact op met:

Team Jeugd, jeugd@stichtingbalans.nl
Jolanda Dijkman 06-51067654 j.dijkman@stichtingbalans.nl