GREENKIDS; Herfststukjes maken!

Op woensdag 26 september, van 14.00 tot 16.00 uur, organiseert Groei&Bloei weer een gezellige (gratis) kinderactiviteit in samenwerking met Balans Kinderboerderij De Veenweide. Wij maken dit keer een herfststukje met een kalebas/pompoen en takjes uit de tuin. Het is leuk en gezellig om samen bezig te zijn. Kom ook en neem je moeder, vader, oma, opa of oppas mee en natuurlijk zijn vriendjes en vriendinnetjes ook van harte welkom.

Er zal weer een ruiltafel staan. Heb jij nog iets moois uit de natuur of iets dat met de natuur of bloemen of planten te maken heeft? En wil je het ruilen? Neem het dan mee voor de ruiltafel. Wij zijn benieuwd naar wat jij meeneemt!

Locatie: Kinderboerderij De Veenweide, Vederlaadpad 31 in Soest (wijk Overhees).
U hoeft zich niet aan te melden.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Rebecca Middelman, bereikbaar via telefoonnummer 06-12445650 of mail naar r.middelman@stichtingbalans.nl

naar het overzicht