Sponsoren bedankt!

Stichting Balans bedankt Sabrosa voor hun bijdrage aan de ontwikkeling van de buitenspeelkeuken op kinderboerderij de Veenweide!

Wij zijn ook super blij met de bijdrage van het Carel Nengerman Fonds (NCF) aan de kinderboerderij de Veenweide, zij maken daarmee de aanschaf van drie prachtige speeltoestellen mogelijk:

1. een dubbele fonteinfietsen waarmee kinderen aan den lijve kunnen ervaren hoe het werkt om zelf energie op te wekken, zodat de fontein gaat werken. Hoe harder ze fietsen, hoe hoger de fontein. Deze wordt wel 2,5 meter hoog!
  2. met de touwpomp kunnen kinderen door aan een wiel te draaien het water vanuit de bodem omhoog brengen. Dit zie je ook als je door het transparante venster kijkt. Kinderen ervaren zo dat ze met hun eigen energie heel veel water op kunnen pompen.
  3. een draaimolen voor kinderen met een beperking zodat ook zij heerlijk kunnen genieten van een speeltoestel.

We gaan de komende maanden hard aan de slag met de voorbereidingen, zodat alle speeltoestellen medio april feestelijk in gebruik kunnen worden genomen. We houden jullie op de hoogte van de voortgang!

naar het overzicht