De kinderboerderij gaat weer open!

De kinderboerderij is weer open!

Hou de website van de kinderboerderij in de gaten! De onderstaande maatregelen kunnen regelmatig wijzigen afhankelijk van de landelijke richtlijnen en de praktijk.

Versie: 7 juli 2020.

maandag t/m vrijdag 9.30-17.00 uur
zaterdag en zondag 13.00-17.00 uur

“In verband met de veiligheidsmaatregelen rond het coronavirus mogen kinderen helaas niet helpen bij het voeren van dieren.”

Toegang

• Bij drukte behoudt de kinderboerderij zich het recht voor het hek te sluiten.
  • Volg de instructies van de medewerkers op. Zij dragen een geel of groen hesje.
  • Houd 1,5 meter afstand!

Ruimtes

• De binnenruimtes zijn weer open (caviaruimte, koffiekamer en stal) behalve tijdens voertijd en werkzaamheden.
  • De kraal en de knuffelweides zijn ook toegankelijk.

Winkeltje en terras

• Het winkeltje met terras is open.

Handen wassen

• Handen wassen kan op het terras en bij het toilet.
  • Handen ontsmetten kan op het terras, bij het toilet, bij de speeltuin en de ingang/uitgang.

YOPI’s en kwetsbare doelgroepen
Op aanvraag kunnen we kwetsbare doelgroepen ontvangen die niet tijdens onze corona-openingstijden willen komen. Vraag naar de mogelijkheden bij Simone van Dongen via s.vandongen@stichtingbalans.nl