De kinderboerderij gaat weer open!

De kinderboerderij is weer open!

Hou de website van de kinderboerderij in de gaten! De onderstaande maatregelen kunnen regelmatig wijzigen afhankelijk van de landelijke richtlijnen en de praktijk.

Versie: 14 oktober 2020.

maandag t/m vrijdag 9.30-17.00 uur
zaterdag en zondag 13.00-17.00 uur

NB
De meeste ruimtes zijn toegankelijk voor rolstoelen. De kinderboerderij heeft ook een invalidentoilet.
De kinderboerderij is helaas niet toegankelijk voor honden.

Toegang

• Bij drukte behoudt de kinderboerderij zich het recht voor het hek te sluiten.
  • Volg de instructies van de medewerkers op. Zij dragen een geel of groen hesje.
  • Houd 1,5 meter afstand!

Ruimtes

• De caviaruimte is gesloten. De koffiekamer is open voor het halen van koffie. De stal is open voor één gezelschap tegelijk behalve tijdens voertijd en werkzaamheden.
  • De kraal en de knuffelweides zijn ook toegankelijk.

Winkeltje en terras

• Het winkeltje is gesloten.
  • Het terras is open, één gezelschap per tafel.

Handen wassen

• Handen wassen kan op het terras en bij het toilet.
  • Handen ontsmetten kan op het terras, bij het toilet, bij de speeltuin en de ingang/uitgang.

YOPI’s en kwetsbare doelgroepen
Op aanvraag kunnen we kwetsbare doelgroepen ontvangen die niet tijdens onze corona-openingstijden willen komen. Vraag naar de mogelijkheden bij Simone van Dongen via s.vandongen@stichtingbalans.nl