De kinderboerderij gaat weer open!

De kinderboerderij gaat weer OPEN vanaf woensdag 19 mei 2021!

Hou de website van de kinderboerderij in de gaten! De onderstaande maatregelen kunnen regelmatig wijzigen afhankelijk van de landelijke richtlijnen en de praktijk.

Versie: 7 juni 2021

maandag t/m vrijdag 9.30-17.00u
zaterdag en zondag 13.00-17.00u

Registratieplicht

• De kinderboerderij is verplicht om alle bezoekers te registreren in verband met bron- en contactonderzoek.
  • Bij de ingang vult iedere bezoeker/huishouden een registratieformulier met gezondheidscheck in.

Toegang

• Bij drukte behoudt de kinderboerderij zich het recht voor het hek te sluiten.
  • Volg de instructies van de medewerkers op. Zij dragen een geel of groen hesje.
  • Houd 1,5 meter afstand!

Ruimtes

• Alle binnenruimtes zijn weer geopend (caviaruimte, koffiekamer en stal).
  • De kraal en de knuffelweides zijn ook open.

Winkeltje en terras

• Het winkeltje en terras zijn open.

Handen wassen

• Handen wassen kan op het terras en bij het toilet.
  • Handen ontsmetten kan op het terras, bij het toilet, bij de speeltuin en de ingang/uitgang.

NME

• NME-lessen kunnen doorgaan op het volledige terrein van de kinderboerderij.

Op aanvraag kunnen we kwetsbare doelgroepen ontvangen. Vraag naar de mogelijkheden via veenweide@stichtingbalans.nl

NB
De meeste ruimtes zijn toegankelijk voor rolstoelen. De kinderboerderij heeft ook een invalidentoilet.
De kinderboerderij is helaas niet toegankelijk voor honden.