Stichting Balans Soest en Soesterberg Stichting Balans Soest en Soesterberg

X

deel deze vacature project

Kunst Natuur Welzijn

Kunst Natuur Welzijn (KNW) is er voor iedereen in Soest en Soesterberg die ondersteuning kan gebruiken omdat het leven soms tegenzit. Heb je bijvoorbeeld burn-outklachten, last van depressieve gevoelens, of een ingrijpende gebeurtenis te verwerken? Of is er iets anders waardoor je niet goed in je vel zit?

Door iets creatiefs te doen, eventueel in de natuur, kun je positieve ervaringen opdoen. Het verrijkt het leven en helpt er weer zin in te krijgen. Je bent welkom bij de gratis lessen die KNW verzorgt.

Individueel of in een groepje
Je kunt 12 uur individueel les volgen of 12 uur een groepsactiviteit doen. Je kunt kiezen uit verschillende kunstvormen.
Individueel is er bijvoorbeeld boetseren, schilderen, beeldhouwen, mixed media, zingen en dans. In kleine groepen kun je meedoen met Samen kunst kijken of Creatief in de natuur.

Creatief in de natuur - op de Veenweide
De lessen Creatief in de natuur zijn o.a. bij Stichting Balans op de Veenweide, dus op het terrein van de Kinderboerderij/Natuur Educatief Centrum. Begeleid door docente Angela van Iersel gaat de groep op zoek naar materialen zoals takken, bladeren, zaden en steentjes. Ieder maakt er een eigen kunstwerk van. Om het te bewaren fotografeer je het.

Aanmelden
Als je lessen bij KNW zou willen doen, bespreek dit dan met je huisarts, praktijkondersteuner, maatschappelijk werker of andere zorg- of hulpverlener. Deze kan je bij ons aanmelden. Ook de welzijnscoaches van Welzijn op Recept kunnen dit doen. Als je wilt helpen wij je daarna een keuze te maken uit ons aanbod.

Meer informatie?
Kijk op de van Kunst Natuur Welzijn