Gewijzigde openingstijden
In verband met de maatregelen rondom het CORONAVIRUS gaat de kinderboerderij weer OPEN op woensdag 19 mei 2021, klik hier voor eventuele openingstijden en alle maatregelen.

De openingstijden van Balans Veenweide, kinderboerderij en duurzaam educatief centrum wisselen per seizoen.

april, mei juni, juli, augustus, september en oktober
maandag t/m vrijdag 09.30 - 17.00 uur
zaterdag 13.00 - 17.00 uur
zondag 13.00 - 17.00 uur
januari, februari, maart, november en december
maandag t/m vrijdag 09.30 - 16.30 uur
zaterdag 12.30 - 16.30 uur
zondag 12.30 - 16.30 uur

In verband met het besloten optreden van Dirk Scheele op vrijdag 24 september zullen we die dag om 13.00u sluiten.

Feestdagen
Wij zijn de volgende feestdagen gesloten: Nieuwjaarsdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, 1e Kerstdag, 2e Kerstdag en Oudjaarsdag.
De overige feestdagen zijn wij open volgens bovenstaande op zondag geldende openingstijden.

NB
De meeste ruimtes zijn toegankelijk voor rolstoelen. De kinderboerderij heeft ook een invalidentoilet.
De kinderboerderij is helaas niet toegankelijk voor honden.