Tips

Door het coronavirus zijn we beperkter in onze bewegingsvrijheid. Balen natuurlijk, maar helaas wel noodzakelijk!

Maar je hoeft je niet te vervelen, want op internet vind je veel tips, wij hebben er een paar voor je verzameld:

Tips om zo goed mogelijk om te gaan met de nieuwe thuissituatie
En dan ben je opeens samen alsmaar thuis, en dat is soms best lastig. Op de website van het Nederlands Jeugdinstituut vind je tien tips hoe je daar zo goed mogelijk mee om kunt gaan.

Leuke dingen doen
Allerlei mensen en organisaties bedenken leuke activiteiten die je online kunt volgen, bijvoorbeeld:

Voor liefhebbers van klassieke muziek
Je kunt op de website van het Concertgebouw een opname van 1 april 2012 van de Matthäus-Passion van Johann Sebastian Bach door Concertgebouworkest onder leiding van de vermaarde dirigent Iván Fischer bekijken en beluisteren.

Heb jij nog meer tips? We horen en delen ze graag!

Informatie
Actuele informatie van de rijksoverheid over de maatregelen tegen het coronavirus
Een gratis ebook: Coronavirus en wat kinderen ervan moeten weten.
Op de website van de Rijksoverheid kun je documenten downloaden - ook voor anderstaligen - met informatie  over maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.